Blogia
Es 12 de Grimmauld Place en català

El nou disc a finals de 2008?

El nou disc a finals de 2008?

Segons la pàgina web U2Spain , que després de mesos d'inactivitat ja torna a a publicar, el nou disc dels irlandesos sortirà a la venda el 2008. Les darrers declaracions oficials del grup, descriuen aquest disc com una revolucio total en la forma de fer música dels Bono i companyia, amb ritmes que aniran fins el heavy metal. A l'espera de dates oficials, aquesta és la darrera informació que es té en referència al nou àlbum d'U2 que sortiria després de quatre anys de l'anterior disc, How Yo Dismantle An Atomic Bomb, el 2004. 

U2Spain és una pàgina web temàtica dedicada en exclusiva a U2 i que, després de molts de mesos en construcció, ha tornat a publicar. Amb un format totalment renovat i molt atractiu, els creadors d'aquest portal ens apropen tota l'actualitat dels d'Irlanda, a més d'una gran recopilació d'informació referent a la seva discografia i història. També afegeix reportatges sobre personatges vinculats al grup. Una pàgina molt, molt interessant.  

2 comentarios

Eleone -

Estic segura de que aquest nou disc serà tan bó com es altres!
......esper TT

Sêphiros -

I no pareix que va ser ahir quan va sortir a la venda es darrer disc??

Només esper que aqueixa "revolució" a sa seva música no sigui de s'estil de ZOOROPA, disc on només hi ha dues cançons bones...